Over ons.

De roots van ons bedrijf gaan terug naar zo’n 25 jaar geleden, toen de bonnetjes nog in een oude schoenendoos werden aangeleverd. Sindsdien zijn we niet te stoppen. De wereld verandert, onze klanten veranderen… en wij veranderen mee.

We zijn een baken voor mkb’ers om samen succesvol te ondernemen. Onze Accuraadgevers kennen je bij naam en zijn oprecht betrokken bij je bedrijf. We gaan voor je door het vuur om jouw doelen te bereiken. We zijn persoonlijk en geven de juiste aandacht. We denken mee en kijken vooruit. Dit zorgt voor rust bij jou als ondernemer en een blind vertrouwen in ons als bondgenoot. Geen gedoe. Gewoon goed. 

MISSIE

Hier staan we voor.

Wij zijn een rots en een baken voor ondernemers, zodat zij hun ambities als ondernemer en in privé kunnen realiseren door onze accurate financiële diensten en ons deskundige advies. We leveren daadwerkelijk een bijdrage aan succesvol ondernemen.

VISIE

Hier gaan we voor.

Ondernemen doe je samen. Bij problemen en kansen. Doordeweeks en in het weekend. Zakelijk en persoonlijk. Op financieel gebied zijn wij voor ondernemers de stuwende kracht. We zijn er als het nodig is.

Dit zijn wij.

Wij zijn er om jou volledig te ontzorgen. Een goede klik vinden we daarom belangrijk. Onze Accuraadgevers stellen zich alvast aan je voor. Voel je vrij om eens binnen te lopen voor een nadere kennismaking.

Jeffrey Voorn BSc

PARTNER

drs. Mark Bleijenberg RB

PARTNER | BELASTINGADVISEUR

Laura Kogels

ADMINISTRATIE PROFESSIONAL

Iris Fransen

ADMINISTRATIE PROFESSIONAL

Menno van Wely

ADMINISTRATIE PROFESSIONAL